Mijn tarief

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 60 minuten. En als we langer dan een uur nodig hebben, dan is dat geen probleem. Ik neem graag de tijd voor je. Daarnaast kun je mij ook tussen onze afspraken bereiken als je mijn ondersteuning kunt gebruiken.

Mijn tarieven
Intake en reguliere sessies van 60 minuten €75
Voor een afspraak in de avonduren of in het weekend hanteer ik het tarief van €85 voor 60 minuten.

De voordelen

  • Geen wachtlijst, bij mij kun je snel terecht
  • Een persoonlijke benadering
    Kleinere praktijken zoals die van mij besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten: je bent bij mij geen nummer, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding.
  • Mijn sessies zijn langer
    In plaats van de gebruikelijke 45 minuten, die veel van mijn collega’s gebruiken, duurt een sessie bij mij 60 tot 90 minuten.

De betaling ontvang ik graag direct na afloop van het consult. Dit kan contant of, als je daar gebruik van maakt, per mobiele overboeking.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.