Coach Arnhem

Wat fijn dat je een kijkje neemt op mijn pagina. Je hebt de eerste stap gezet naar ondersteuning bij jouw problemen en als coach Arnhem kan ik jou daar goed bij helpen. Laat problemen jouw levensgeluk niet langer in de weg staan en maak gebruik van de kennis en ervaring die ik als coach in Arnhem heb opgedaan.

Vraagstukken en problemen
Voel je niet alleen met de problemen die je hebt. Elke dag schakelen mensen de hulp van een coach in om hun leven weer op de rit te krijgen. Door mijn levenservaring en opleiding kan ik jou goed helpen om weer vat op je leven te krijgen. Naast de hulp die ik jou kan bieden, heb ik al vele anderen mogen helpen met de meest uiteenlopende problemen. Hierbij kun je denken aan:

  • burn-out of depressie
  • onzekerheid of minderwaardigheidsgevoel
  • vragen over zingeving
  • relatieproblemen
  • traumatische gebeurtenissen
  • rouw en verlies
  • paniekaanvallen en angst

Heb jij te maken met een ander probleem of aandachtspunt? Neem gewoon contact met Coach Arnhem op, dan ga ik je hierbij helpen.

Je hart luchten

Je wordt misschien overspoeld door de klachten die de problematiek met zich meebrengt en dat begrijp ik heel goed. Je krijgt bij mij alle tijd om je hart eens goed te luchten. Dit geeft jou direct wat ruimte en voor mij maakt het helder met welke problemen en klachten jij te maken hebt. Doordat jij wat meer lucht krijgt, kun je met volle moed en energie de behandeling met mijn ondersteuning doorlopen. De informatie die jij geeft, is voor mij van onschatbare waarde. Het geeft mij een goede indicatie van de oorsprong van jouw probleem. Zo kunnen we hier gericht mee aan de slag gaan en is de weg naar een onbezorgder leven geopend.

Coach Arnhem praktisch en concreet

De oplossing voor jouw problemen zit in jou. Dat ervaar je nu natuurlijk nog niet zo, maar naarmate we verder in het behandeltraject zitten, ga je dit echt voelen. Mijn manier van werken is erop gericht om jou handvatten aan te reiken, waarmee jij zelf je de regie over je leven terug kunt krijgen. Ik doe dit praktisch en concreet en maak hierbij gebruik van jouw eigen kracht om je zin in het leven terug te vinden.

Samen staan we sterk

Met jouw wilskracht en mijn kennis en ervaring gaan wij jouw problemen het hoofd bieden. Het maakt hierbij niet uit welke klachten jij ervaart. Het is wel belangrijk om te begrijpen dat lichaam en geest nauw met elkaar in verbinding staan. Dit verklaart namelijk de klachten die je hebt en als je dat eenmaal gaat beseffen, zal jouw wilskracht snel toenemen. Stap voor stap ontrafelen we de patronen die hebben geleid tot de situatie waarin jij je nu bevindt. Elke stap brengt jou dichter bij een fijner leven en dat is een fijn vooruitzicht toch?

Lichaam en geest
De mentale klachten die jij hebt, kunnen ook lichamelijk tot uiting komen. Heb jij te kampen met stress, dan kan dit zich uiten in slapeloosheid, piekeren, hoofdpijn en lichamelijke vermoeidheid. Het is een signaal dat je lichaam afgeeft om kenbaar te maken dat er iets niet in orde is. Er is dus werk aan de winkel.

Krijg inzicht bij Coach Arnhem

Zodra jij gaat voelen waarom bepaalde dingen in je leven niet gaan zoals je hoopt, kun je hier met de hulp van coach Arnhem verandering in aanbrengen. De kennis die jij gaat krijgen, maakt het mogelijk om patronen te leren herkennen en valkuilen te voorkomen. Patronen die jou niets goeds brengen, gaan we proberen te doorbreken. Veranderen kan best spannend zijn. Je weet immers niet anders dan op deze manier te reageren. Maak je geen zorgen, ik coach je door de gehele behandeling en sta altijd voor je klaar.

Kom gewoon eens op gesprek

Ben je ervan overtuigd dat mijn manier van werken bij jou past? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Nadat je contact met coach Arnhem hebt opgenomen, gaan we kijken op welke manier we kunnen starten en op welke termijn. Ook als gewoon wat vragen hebt, mag je contact met mij opnemen.