Relatietherapie Elst

In een relatie is het geven en nemen en dat kan soms tot problemen leiden. Er komen binnen een liefdesrelatie twee persoonlijkheden bij elkaar met uiteenlopende verlangens en wensen. Jullie zijn allebei op een andere manier opgevoed, vaak met verschillende normen en waarden. Dit is helemaal niet erg, tenzij jullie relatieproblemen gaan krijgen en allebei niet meer gelukkig meer zijn.

Relatie in kaart brengen met een relatietherapeut

Negatieve uitingen kunnen zorgen voor een vicieuze cirkel waar jullie moeilijk zelf uit kunnen komen. Laat mij jullie helpen om de verbondenheid weer te versterken. Met een frisse kijk ik bij Relatietherapie Elst op jullie relatie kan ik zien hoe jullie omgaan met elkaar. Dit geeft mij inzicht in de negatieve patronen en dat kan ik jullie zelf ook laten zien. Het doorbreken van de negatieve lading zal jullie relatie weer een positieve wending geven.

Openstaan voor elkaar bij Relatietherapie Elst

Echt weten wat de ander bezighoudt kan pas, als jullie bereid zijn om goed naar de ander te luisteren. Relatietherapie Elst is een goede manier om de problemen onder de loep te nemen. Dit kan soms gepaard gaan met gekwetstheid en pijn en dat is lastig. Ik ga het traject samen met jullie aan en houd de behoeften van jullie beiden afzonderlijk goed in de gaten.

Vertrouwensband

Een liefdesrelatie berust op vertrouwen en een gevoel van veiligheid. Daarom raken relatieproblemen je tot in de kern van je zijn. Ik help jullie het vertrouwen in elkaar weer terug te krijgen. Dit kunnen we bereiken door tot de echte kern van de problemen te komen. Weten wat de verwachtingen over en weer zijn, is nodig om tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van je partner. Met de juiste inzet en motivatie gaat dat jullie veel goeds brengen.

Kennismaking met een relatietherapeute

Voordat we officieel starten met de therapie hebben we een telefonisch gesprek. Zo kunnen we alvast kennismaken. Dit gesprek geeft mij ook een kijkje in de problematiek. Hoe eerder we deze kunnen aanpakken, des te sneller jullie weer met elkaar door een deur kunnen. Tijdens het eerste echte gesprek gaan we samen bespreken welke manier van therapie het beste bij jullie past.