Psycholoog Westervoort

Wanneer je niet goed in je vel zit, voelt het leven zoveel zwaarder dan je zou willen. Hierdoor kun je op gegeven moment vastlopen. Dit is het moment om mijn hulp in te schakelen. Ik zorg dat jij direct wat ruimte in je hoofd krijgt, door jou hart te laten luchten. Het getuigt van kracht dat je hulp vraagt bij problemen. Weet dat veel mensen in situaties terechtkomen, waar ze zelf niet meer uitkomen. Als psycholoog Westervoort kan ik jou helpen bij het oplossen van problemen, waaronder:

  • rollen die je vervult als partner, familielid of collega
  • overlijden of verlies en het effect daarvan op jou
  • de liefdesrelatie met je partner

Lichaam en geest in balans
Bij lichamelijke klachten kan het zijn dat er mentale kwesties zijn die dit veroorzaken. Ga jij juist gebukt onder fysiek ongemak? Dan kan dit voortkomen uit geestelijke problemen. Jouw lichaam en geest weer in balans brengen, kan klachten verminderen of doen verdwijnen.

Weten wie jij bent
De hulp die ik jou bied bestaat uit oefeningen en gesprekken. Problemen het hoofd bieden, vraagt om inzicht in jouw persoonlijkheid. Wanneer jij leert kennen wat jouw verlangens en kwaliteiten zijn, zal dit jou veel opleveren. Je merkt hierdoor ook wat jouw drift en passie is. Met een behandeling, die volledig afgestemd is op jou als persoon, weet jij je grenzen beter te bewaken en kun je valkuilen tijdig herkennen.

Relatietherapie in Westervoort
De eerste fase van een relatie wordt gekenmerkt door verliefdheid. In deze periode is er vaak nog geen sprake van irritaties. Pas als jij en je partner langer bij elkaar zijn, krijg je oog voor de onderlinge verschillen. Met beiden een andere manier van opgroeien en verschillende normen en waarden, kan dit gaan botsen. Dit betekent zeker niet dat jullie relatie gedoemd is te mislukken. Wel kan het voor problemen zorgen, waaronder:

  • wrijving en ruzies
  • ontrouw
  • verminderde interesse in en intimiteit

Relatietherapie kan inzichtelijk maken, wat jullie beiden nodig hebben. Dit van elkaar weten, maakt het mogelijk om rekening met elkaar te houden en weer dichter bij elkaar te komen. Neem vooral contact met mij op, dan kunnen we binnenkort starten.