Relatietherapie Duiven

In een relatie moet je soms schipperen en dat kan tot problemen leiden. Omdat er binnen een liefdesrelatie twee persoonlijkheden bij elkaar komen, kan het zijn dat jullie verlangens en wensen niet hetzelfde zijn. Jullie zijn allebei verschillend opgevoed, met wellicht verschillende normen en waarden en dat is niet erg. Het wordt pas een probleem, als jullie relatieproblemen gaan krijgen en samen niet meer gelukkig zijn.

Relatie onder de loep nemen

Binnen een liefdesrelatie kan langdurige wrijving en onbegrip zorgen voor afstand tussen jullie tweeën. In de meeste gevallen zijn problemen via relatietherapie Duiven goed op te lossen. Ik help jullie inzicht te krijgen in de problematiek die jullie parten speelt. Als dit eenmaal duidelijk is, kan de negatieve invloed worden omgebogen naar de positieve kant. Hierdoor zal jullie band weer sterker worden.

Een luisterend oor bij Relatietherapeut Duiven

Het onderkennen van jullie relatieproblemen is niet leuk, maar wel nodig om te kunnen veranderen. Goed naar elkaar luisteren, zonder oordeel, is daarbij een belangrijke stap. Weliswaar kan dit leiden tot pijn en kwetsbaarheid, maar het is essentieel om tot de kern van het probleem te komen. Wees gerust, ik ga dit samen met jullie vormgeven en jullie behoeften en grenzen houd ik scherp in de gaten.

Vertrouwensband

De pijn en verdriet die je voelt binnen jullie samenzijn is heftig. Dit komt doordat een liefdesrelatie een enorm hechte band is, gebaseerd op veiligheid en vertrouwen. Als deze gevoelens een knauw krijgen, voel je dat tot in je kern. Door in te zien wat jullie verwachtingen en behoeften van elkaar zijn, leren jullie hieraan tegemoet te komen. Dit vraagt inzet van jullie beiden en versterkt jullie onderlinge band.

Kennismakingsgesprek bij Relatietherapie Duiven

Een telefoongesprek vormt de kennismaking. Het geeft mij direct een goed beeld van de problemen die jullie ondervinden. Na dit gesprek gaan we elkaar echt zien en bespreken we hoe we de relatietherapie gaan vormgeven. Ik help jullie heel graag weer op weg om zonder problemen weer gelukkig te worden in de relatie.