Relatietherapie Arnhem bij Relatietherapeut Margriet Veraart

Relatietherapeut Margriet Veraart
Relatietherapeut Margriet Veraart

Maken jullie vaak ruzie? Zijn er bepaalde onderwerpen waar jullie samen maar niet uitkomen? Of ben je niet blij zoals het seksueel loopt tussen jullie? Het kan heel goed dat jullie nu op een punt zijn dat het allemaal niet meer vanzelf loopt. Zelfs de beste relaties kunnen soms op dit punt belanden.

De oorzaak hiervan kan in elke relatie weer compleet anders zijn: het vertrouwen kan een deuk hebben opgelopen, soms is er iemand anders in beeld, soms is de passie afgenomen, maar ik zie ook partners bij mij in de praktijk die bijna iedere dag ruzie maken. Op dit soort momenten kan een blik bij Relatietherapie Arnhem helpen om door te kunnen met je partner.

Ik bied relatietherapie aan waarbij jullie op een vrije en open manier inzicht krijgen in de oorzaak van het probleem en de weg er uit. Daarnaast leer je hoe je bepaalde conflicten buiten de deur kunt houden en hoe je op een goede, niet schadelijke manier ruzie kunt maken. Jullie zullen alle ingrediënten voor een stabiele en positieve liefdesrelatie meekrijgen bij Relatietherapie Arnhem, dit helpt jullie om de relatie weer nieuw leven in te kunnen blazen.

Mijn praktijk heeft op dit moment een wachtlijst, daarom adviseer ik je om een afspraak te maken bij Margriet Veraart in Arnhem.

Belangrijk is om te onthouden dat het nooit te laat is om iets te verbeteren. Zolang jij en je partner bereid zijn naar elkaars frustraties en ongenoegen te luisteren en energie willen steken in een gezamenlijke oplossing dan valt er in jullie relatie een hoop te bereiken.

Hoe ziet een sessie er bij relatietherapie arnhem uit?

We onderzoeken samen de geschiedenis van de relatie en van beide partners afzonderlijk. Zo krijgen we inzicht in het verloop van de relatieproblemen en welke individuele factoren hier een rol in gespeeld kunnen hebben.

We bespreken de problemen tussen jullie en kijken samen naar welke gerelateerd zijn aan de relatieproblemen. Ik ga jullie leren hoe jullie beter met elkaar kunnen communiceren. Maar ook hoe jullie ‘veilig’ ruzie kunnen gaan maken.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt over relatietherapie of over jullie relatieproblemen. Of maak bij mij een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Want ik help je graag bij Relatietherapie Arnhem.