Over mij

Relatietherapeut Margriet Veraart
Margriet Veraart

De bewustwording en heling hebben mij een hoop gebracht. Ik kon mijn grenzen beter voelen en vervolgens ook stellen. Vanuit ontspanning begon ik de kansen te zien, die ik voorheen voor onmogelijk hield. En ik voelde me vrij om voor deze kansen te kiezen.

Ik ontdekte dat mijn humor, nieuwsgierigheid en open communicatie (zonder oordeel) kwaliteiten zijn waarmee ik anderen kan begeleiden, ook voor relatietherapie.

Nadat ik in 2011 een erkende therapie en coaching opleiding voltooide is uit al mijn ervaring mijn eigen praktijk in Arnhem ontstaan. Mensen voelen zich bij mij snel op hun gemak omdat ze weten dat ik ook het een en ander heb meegemaakt. Mijn persoonlijke verhaal geeft ze hoop, inspiratie en vertrouwen. Want als ik het met mijn obstakels kan, kunnen zij het zeker! Dat het werk blijkt uit de enthousiaste verhalen die ik terug krijg.

Omdat ik een erg lange wachtlijst heb op dit moment adviseer ik je om een afspraak te maken bij Margriet Veraart in Arnhem.

Maak een afspraak bij mij
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel mij voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk.