Psycholoog Elst

Bij problemen in je leven is hulp vragen een goede keuze. Loop jij op een bepaalde manier vast in je leven? Goed dat je contact met mij opneemt. Bij mij kun je eerst je hart luchten, zodat de druk die je ervaart direct afneemt. Pas als jij eraan toe bent, gaan we samen kijken hoe ik jou kan helpen.

Obstakels in het leven
Het vragen om hulp betekent zeker niet dat je zwak bent. In het leven kun je voor grote uitdagingen komen te staan. Soms is het gewoon niet mogelijk om dat zelf op te lossen. Laat mij helpen om weer grip op je leven te krijgen. Als psycholoog Elst help ik veel mensen die problemen hebben met:

  • invloed van heftige gebeurtenissen, zoals ziekte of overlijden
  • rol als partner, collega of familielid
  • krijgen of behouden van een liefdesrelatie

Holistisch: de mens als geheel
Wij mensen functioneren pas goed als we lichamelijk en geestelijk in balans zijn. Dit holistische uitgangspunt is belangrijk, omdat problemen zich kunnen uiten in fysieke en mentale klachten. Zo kun je lichamelijke problemen krijgen doordat je mentaal overvraagd bent en vanuit fysieke problemen kun je geestelijk klachten ontwikkelen.

Inzichten krijgen
De behandeling die ik jou bied, bestaat uit gesprekken en oefeningen. Dit geeft jou inzicht in de reden waarom problemen optreden. Pas als je begrijpt waarom jouw problemen zijn ontstaan, is de weg naar verandering geopend. Ik begeleid jou door het gehele proces op een manier die goed bij jou past. Na de behandeling zal je:

jouw kwaliteiten en verlangens kunnen herkennen
herkennen wat jouw passie en drift zijn

Relatietherapie Elst
Het hebben van een relatie vraagt om inzet van beide kanten. Jij en je partner hebben beiden een andere achtergrond en dat zal zeker merkbaar zijn binnen jullie relatie. Dit kan jullie relatie versterken, maar ook zorgen voor wat obstakels. Ik kan jullie met relatietherapie helpen, als er sprake is van:

  • steeds meer ruzies en irritaties
  • verminderde interesse in elkaar
  • afnemend plezier en verbondenheid
  • vreemdgaan

Het nauwe contact maakt dat problemen in je relatie je erg raken. Zorg dat jullie de verbinding met elkaar weer vinden en maak gebruik van mijn hulp om jullie relatie weer op het juiste spoor te krijgen.